Qualitat dels components de l’elevador


Per a Ascensores Ruiz, la satisfacció completa i total dels clients i la utilització de components i materials que complisquen amb la normativa vigent en la fabricació dels ascensors, són dos dels principis més importants de la nostra política d’empresa. Per això, de dia en dia, ens esforcem a oferir sempre el millor, tant en el tracte humà i el servei, com en la qualitat i les garanties.

Açò, evidentment, inclou fer ús dels millors materials des de l’inici mateix del procés. És a dir, des del moment en què es dissenya l’ascensor i es procedeix a fabricar-lo, fins  que es munta i se succeeixen les corresponents revisions preventives i correctives amb els anys. És per això que els nostres professionals compten amb components originals la qualitat dels quals s’ha certificat a nivell internacional. No només per a la fabricació de l’ascensor, per descomptat, sinó també a l’hora de dur a terme qualsevol recanvi després d’una revisió.

Conscients que l’ús d’un component d’ascensor no original podria causar problemes seriosos en el futur i inclús acurtar la vida útil dels nostres elevadors, en Ascensores Ruiz només utilitzem components originals. I els nostres certificats de qualitat ho reflecteixen.

A més, tots els nostres productes compten amb garantia. Així, davant de qualsevol incidència la responsabilitat de la qual siga atribuïble a la nostra companyia, els nostres clients només hauran de posar-se en contacte amb nosaltres a través del telèfon d’atenció i els nostres operaris s’encarregaran de corregir el defecte en qüestió sense que això supose cap despesa afegida per als usuaris.

En Ascensores Ruiz treballem per la seua seguretat, i li oferim en tot moment les tecnologies més innovadores i els millors serveis d’instal·lació, de revisió i de reparació d’ascensors.

Durant més de cent anys hem sigut fidels als principis de la nostra política d’empresa: qualitat, seguretat, la millor atenció al client i formació contínua per als nostres professionals. Estem orgullosos de poder dir que ha sigut açò el que ens ha permés seguir avant durant tants anys: donar un servei fidel i de qualitat centrat en oferir solucions adaptades a cada pas i pensades per a perdurar al llarg del temps.