Modernització

Ideals per a aquelles situacions en què un ascensor encara té molta vida útil per davant, les tasques de modernització suposen, més que una llavada de cara, una optimització de les prestacions, de la qualitat i de l’estètica d’un ascensor. Així com també, per descomptat, una posada al dia amb la legislació vigent.

Malgrat això, els motius que habitualment porten un usuari a modernitzar un ascensor són, simplement, l’estètica i la possibilitat d’incrementar la qualitat i els serveis del dispositiu. En Ascensores Ruiz portem més de cent anys duent a terme tot tipus de modernitzacions: renovació de les cabines, substitució del quadre de comandament, aplicació de mesures d’estalvi com ara la instal·lació de llums led, implantació de cabines intel·ligents, etc. Tot per tal de donar com a resultat final un elevador estilitzat,  dotat de l’última tecnologia i garantit amb els màxims controls de qualitat. 

A més, la nostra companyia està certificada per a dissenyar i fabricar ad hoc els nostres propis ascensors. Açò suposa diversos avantatges per al client. En primer lloc, suposa la garantia de comptar immediatament amb qualsevol peça que calga substituir. En segon lloc, pel fet d’elaborar els nostres propis dissenys, el client disposa de major llibertat a l’hora de triar els materials o determinar –sempre dins d’uns límits- la distribució dels diferents elements que vagen a integrar-se en l’interior de la cabina. I, finalment, la seguretat que dóna el fet de saber que tots els materials que utilitzem en la fabricació de les nostres plataformes són d’última generació i han estat certificats amb tots els controls de qualitat internacionals pertinents.

La nostra companyia no només es caracteritza per posseir una experiència dilatada al llarg de la història, sinó també per ser una de les empreses d’ascensors que més aposta per la innovació i pel desenvolupament de noves tecnologies en el sector de l’ascensor.

0 comentarios

Dejar un comentario

¿Quieres unirte a la conversación?
Siéntete libre de contribuir!

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *