montacargasvalencia

Muntacàrregues

Els muntacàrregues són plataformes destinades a elevar exclusivament i de manera vertical grans pesos i càrregues amb total seguretat. En aquest sentit, els muntacàrregues no estan destinats a servir com a mitjà de transport per a persones, sinó que el seu ús és purament industrial.

Així, segurament haja vist aquest tipus d’elevadors en qualsevol tipus de centre logístic o en instal·lacions esportives, en teatres o en hospitals. En definitiva, llocs on la necessitat de transportar grans càrregues de diferent nivell és molt freqüent.

Tal com imaginarà, un muntacàrregues ha de transportar centenars de tones diàriament. De vegades, inclús en llocs on la pols i la humitat són inevitables. És per això que en grans companyies d’ascensors com la nostra, amb una experiència dilatada en el sector i amb un compromís ferm amb la seguretat, únicament utilitzem per a la fabricació dels nostres dispositius aquelles matèries i processos que compleixen amb les corresponents normatives de seguretat i de qualitat, proposant de la mateixa manera noves idees que optimitzen el servei als nostres clients i desenvolupant noves tecnologies que els ajuden en qüestions de seguretat, d’eficiència i de productivitat.

Per descomptat, en Ascensores Ruiz dissenyem i produïm muntacàrregues a València adaptats a totes les necessitats que puguen tenir els nostres clients. D’aquesta manera, comptem amb una gran varietat de característiques particulars entre les quals es troben la capacitat de càrrega i la velocitat per a poder combinar-les de manera que l’elevador fabricat s’adapte a les necessitats expressades pel client.

Robustesa, eficàcia i seguretat són els tres elements que els nostres clients trobaran combinats amb l’última tecnologia.