Qualitat de l’aparell elevador

En Ascensores Ruiz estem molt orgullosos de poder afirmar amb total seguretat que, en qüestions de qualitat, els nostres elevadors són els que ofereixen un millor servei. I, en conseqüència, també són els que donen un resultat millor i posseeixen una vida útil més llarga.

En sectors com aquest la qualitat ho és tot, per això en la nostra empresa treballem cada dia per tal d’oferir-te només el millor. El nostre objectiu final és assolir la satisfacció plena de tots els clients. Per a nosaltres, guanyar-nos la confiança i la fidelitat dels qui alguna vegada han comptat amb els nostres serveis és allò més important. Per això ens esforcem tant a innovar, ideant noves maneres de millorar els serveis i els productes; ens esforcem a garantir la qualitat dels nostres aparells elevadors i oferir un servei proper i compromés amb la seguretat i la satisfacció dels clients.

I ha sigut gràcies a açò que hem obtingut més d’un certificat de qualitat avalant els nostres processos de disseny, de fabricació, de muntatge i de revisió preventiva i correctiva d’ascensors. Així, també ha sigut gràcies a tot açò que la nostra empresa és actualment líder en la fabricació d’ascensors a València.

La qualitat d’un aparell elevador suposa, al cap i a la fi, no només la satisfacció del client, sinó també la seua seguretat.

És per això que sempre utilitzem els materials aprovats per la normativa vigent i formem contínuament els nostres professionals. El nostre compromís amb la seua seguretat i la seua satisfacció és absolut. Per tant, des d’Ascensores Ruiz estem segurs que, tal com revelen els certificats de qualitat que hem anat rebent durant més de 100 anys d’experiència, no trobarà a València una empresa d’ascensors millor que la nostra.