instalacion ascensor

Instal·lació d’ascensors

Amb freqüència, la instal·lació d’un ascensor suposa més d’un maldecap per a la persona que l’haja encarregat. Sobretot si es tracta d’una finca i és el president qui ha d’encarregar-se de tots els tràmits i les gestions. Amb Ascensores Ruiz, en canvi, vosté no haurà de preocupar-se per res perquè serem nosaltres els qui ens n’encarregarem de tot.

Una vegada el nostre estudi d’arquitectura haja desenvolupat el projecte de l’obra i s’hagen acceptat tant el pressupost com les característiques de l’ascensor, serà el nostre personal qui s’ocupe de legalitzar l’obra, de demanar els permisos necessaris a l’òrgan públic competent, de posar-se en contacte amb els professionals necessaris –paletes, electricistes, serrallers, etc.- i d’altres tràmits molestos.

Una altra dada que sense dubte serà del vostre interés és que per a Ascensores Ruiz el seu cas és únic. Des de la nostra empresa d’ascensors tenim clar que no existeixen les necessitats estandarditzades, sinó que cada client té una sèrie de circumstàncies específiques que requereixen productes, materials i prestacions concrets. Més encara si parlem de vivendes antigues en les quals inicialment no es comptava amb un elevador.

Per això, si el seu edifici no compta amb un ascensor, el nostre equip primerament desenvoluparà un estudi arquitectònic en el qual s’avaluen les característiques de la construcció i s’esbrine quina és la millor opció per al client. Seguidament, dissenyarem i fabricarem una cabina basant-nos en les exigències de cada cas atenent no només a les qüestions purament tècniques, sinó també a les estètiques. D’aquesta manera, en Ascensores Ruiz sempre aconseguim que els nostres elevadors queden integrats perfectament dins de l’estructura de l’edifici en què estan instal·lats, formant una part coherent amb el tot i dotant l’estructura d’elegància, distinció i presència.

L’eficiència energètica és sempre un punt que paga la pena estudiar en la instal·lació d’ascensors. I és que en Ascensores Ruiz podem, en funció de les necessitats de cada cas, incorporar motors de baix consum, il·luminació intel·ligent i inclús il·luminació mitjançant leds. D’aquesta manera, i sempre que siga possible, el nostre equip l’ajudarà a estalviar tot el que puga.

I, sense abandonar la qüestió de l’estalvi, destaquem que amb nosaltres trobarà el finançament que necessita per al seu projecte. En Ascensores Ruiz el nostre principal interés és que estiga satisfet. Per això li facilitarem la instal·lació dels nostres ascensors en tots els sentits, sense que el cost en siga una excepció.

Per últim, però no per això menys important, hem de parlar de qualitat. En Ascensores Ruiz ens vanagloriem de ser una de les empreses d’ascensors amb millors resultats en els seus productes. Açò és gràcies a dos fets molt importants per a nosaltres, que estan relacionats directament amb la nostra política d’empresa. En primer lloc, és perquè només utilitzem materials de la millor qualitat per a fabricar i dissenyar els nostres elevadors. I, en segon lloc, perquè els nostres diferents departaments s’esforcen cada dia per tal d’idear noves maneres d’optimitzar encara més les prestacions dels nostres ascensors, aplicant les tecnologies més innovadores.

Així doncs, si el que busca és qualitat, innovació, estalvi, un tracte personalitzat i no haver de preocupar-se de dur a terme els tràmits propis de qualsevol obra, nosaltres som el seu equip.

Telefone’ns i consulte amb els nostres experts el seu cas sense cap tipus de compromís. Deixe’s assessorar pels qui portem més de cent anys d’experiència en el sector.