domestico1

Ascensors domèstics

Home lift

Comoditat, qualitat de vida, seguretat i estil. Açò és el que els ascensors domèstics de la nostra empresa deuen aportar als nostres clients.

Igual que els elevadors unifamiliars, els domèstics s’enfoquen principalment a fer-los la vida més senzilla a persones majors, de mobilitat reduïda o amb qualsevol tipus de discapacitat. Segurs i amb un disseny personalitzat, aquests elevadors ens facilitaran la mobilitat a través de les diferents altures de la casa i, a més, transmetran un missatge d’elegància.

Amb Ascensores Ruiz vosté tindrà plena llibertat per a decidir com vol el seu ascensor domèstic. Per part nostra disposem de diferents acabaments, entre els quals es troben els ascensors panoràmics, que li oferiran la possibilitat de triar aquell que s’adeqüe més als seus gustos i les seues necessitats. Per descomptat, els nostres professionals li poden donar consell si ho desitja, al cap i a la fi la nostra empresa duu més de 100 anys donant servei i innovant en el sector, de manera que sabran donar-li les millors solucions.

A més, en la nostra companyia tant la qualitat dels materials com la seguretat i la satisfacció dels nostres clients és fonamental. Per això només fabriquem els nostres ascensors amb dispositius i materials d’acord amb la normativa vigent.