Ascensores Ruiz

Al llarg dels anys, els elevadors s’han convertit en una constant en la construcció de tot tipus d’edificis que ens ajuda a millorar la nostra qualitat de vida. Tant és així que inclús els edificis de construcció antiga opten pel muntatge d’aquests aparells.

En Ascensores Ruiz sabem bé del que parlem, fa més de 100 anys que ens dediquem al disseny i a la fabricació d’ascensors i som pioners pel que fa a I+D. Per això, la nostra oferta d’ascensors és capaç de proposar solucions per a qualsevol necessitat concreta.

Ascensors

Els ascensors per a finques són, potser, el nostre producte més demandat. Amb la baixada a la quota zero i l’increment de les parades, augmentarem ostensiblement la llibertat de moviment de les persones majors i dels discapacitats.

Els ascensors unifamiliars estan pensats especialment per a solucionar els problemes de mobilitat de les persones majors o amb alguna discapacitat motora. També els ascensors domèstics, que s’instal·len dins de la llar i estan adaptats a la grandària de les cadires de rodes, de manera que permeten salvar les diferents plantes sense necessitat d’utilitzar les escales.

D’altra banda, si en la seua comunitat de veïns o en sa casa disposa d’espai per a instal·lar un elevador, potser li interesse informar-se sobre els nostres elevadors hidràulics. Extremadament segurs, silenciosos i amb una maquinària tan xicoteta que es pot col·locar en qualsevol lloc, seran una solució ideal per a poder moure’s amb llibertat sense que l’espai siga mai més un impediment.

Els muntacotxes, per últim, estan dissenyats per tal d’aprofitar al màxim l’espai, la qual cosa ens permetrà dur a terme la instal·lació inclús en els llocs més insospitats. La capacitat de càrrega d’aquests elevadors és suficient per a permetre que qualsevol vehicle, incloent-hi els ocupants i la càrrega, puga desplaçar-se sense cap problema.

Per descomptat, en Ascensores Ruiz ens encarreguem del disseny, de la fabricació i del muntatge d’aquests elevadors, tant en edificis de nova construcció com en edificis antics. I en tots els casos disposem d’ascensors panoràmics i interiors per tal de poder satisfer les necessitats i els gustos de tots els nostres clients.