Centres públics


Hui en dia tot centre públic ha de comptar amb un sistema d’ascensors per tal de complir amb la normativa vigent. I és que, tant a nivell autonòmic com a nivell estatal, existeixen diferents normes que obliguen tots els edificis públics a garantir l’accés i l’ús de les instal·lacions i dels serveis per part de qualsevol ciutadà, independentment de si té o no té algun tipus de discapacitat que li dificulte la mobilitat.

En Ascensores Ruiz tenim una gran selecció d’elevadors panoràmics i interiors que l’ajudaran a complir amb la normativa vigent.

A més, per als nostres professionals cada cas és únic i, per això, amb cada client ens esforcem al màxim per esbrinar no només quina és l’arquitectura del seu edifici (l’espai disponible, el número de plantes que cal cobrir, etc.), sinó també totes les seues necessitats (el número d’ascensors que necessita, el trànsit diari de persones que rep, el tipus de càrregues que haurien de moure els elevadors,etc.). D’aquesta manera, en Ascensores Ruiz dissenyem i fabriquem cadascun dels nostres dispositius pensant en cobrir tots els requisits de cada client en particular.

Així mateix, el nostre departament tècnic s’encarrega d’idear i de desenvolupar noves tecnologies amb la finalitat de millorar les propietats dels nostres dispositius i, en conseqüència, el servei que li prestem a través d’aquests dispositius.

Amb Ascensores Ruiz disposarà d’un servei personalitzat i directe d’una empresa amb més de cent anys d’experiència en el sector i avalada amb els certificats de qualitat més exigents.