minicarga

Minicàrregues

Els minicàrregues són plataformes xicotetes de càrrega pensades per al transport d’objectes materials de tot tipus, pes i magnitud. En Ascensores Ruiz dissenyem i fabriquem tot tipus de minicàrregues segons les característiques exigides pels nostres clients. És a dir, no només ens adeqüem a les dimensions indicades, sinó que també les fabriquem d’acord amb el pes que aquestes plataformes xicotetes hauran de transportar.

Generalment, els minicàrregues estan pensats per al món laboral. Així, potser hàgem vist aquests aparells en restaurants, hotels, farmàcies, centres educatius, hospitals, biblioteques, arxius, etc.

Finalment, els nostres professionals s’encarregaran d’assessorar i de realitzar un estudi individualitzat per tal d’ajustar-se a les necessitats de cada client. Així mateix, els nostres tècnics treballen contínuament en aportar i desenvolupar noves idees que donen solucions a necessitats futures i milloren encara més els nostres productes i serveis. En Ascensores Ruiz no només ens caracteritzem pel fet de tindre una experiència dilatada en el temps, sinó també sobretot pel fet de ser una empresa pionera pel que fa a noves tecnologies.