Altres productes

Des d’Ascensores Ruiz volem millorar la qualitat de vida dels nostres clients en tots els aspectes, tant en la llar com en els llocs de treball.

És per això que cada dia treballem per dissenyar, optimitzar i fabricar tot tipus de plataformes i ascensors destinats a la càrrega de materials, de mercaderies o de vehicles.

Ascensores Ruiz

En aquesta línia, els minicàrregues són les nostres plataformes més xicotetes. Són elevadors destinats al transport de càrregues més o menys reduïdes. En Ascensores Ruiz hem dissenyat i produït minicàrregues per a hotels, restaurants, biblioteques, hospitals i inclús llars.

Els muntacàrregues van un pas més enllà, ja que augmenten la capacitat de càrrega fins a poder parlar de tones. Aquestes plataformes estan pensades per a edificis industrials, centres logístics, hospitals, etc.

Les plataformes elevadores fixes aguanten encara més pes i s’utilitzen tant en l’àmbit industrial i comercial com en el món de l’espectacle. Així, moltes de les nostres plataformes van destinades a servir d’escenaris mòbils.

Només els salvaescales se n’ixen d’aquesta línia per a servir a una finalitat més personal i humana. Instal·lables en llars, en comunitats de propietaris i en altres edificis públics o privats, els salvaescales estan destinats a facilitar-los l’accés a les persones amb cadires de rodes o amb alguna altra dificultat de mobilitat.

En qualsevol dels casos, els nostres productes estan fabricats amb aquells materials que compleixen amb la normativa vigent quant a qualitat i estan dissenyats atenent a les possibilitats que ens ofereixen les tecnologies capdavanteres que nosaltres mateixos desenvolupem en el nostre departament d’I+D. Tot açò per tal de proporcionar-li a cada client el tracte personalitzat i directe que necessita.