Fotografía de página completa

Rehabilitació

En el cas dels edificis de nova construcció, tant instal·lar un ascensor de qualsevol tipus com garantir l’accés de qualsevol persona independentment que tinga o no tinga una discapacitat, no suposa cap altra complicació que incloure aquests projectes en el disseny arquitectònic previ a la construcció. En canvi, en els edificis de construcció antiga, aquestes tasques presenten més complicacions i fan necessària la rehabilitació.

Però, a què ens referim exactament quan parlem de rehabilitar un edifici de construcció antiga? Una rehabilitació senzillament es tracta d’adequar els accessos i les instal·lacions a la legislació vigent que, tant a nivell estatal com a nivell autonòmic, ordena garantir l’accés de tots els ciutadans a qualsevol edifici públic o privat. Però no només això, rehabilitar també pot significar la modernització d’ascensors: canviar la cabina, el quadre de comandament o el disseny, instal·lar mesures d’estalvi energètic, contemplar la possibilitat de substituir-lo per un ascensor panoràmic, etc.

Les edificacions antigues requereixen minuciositat i creativitat per a la instal·lació d’un ascensor i la nostra àmplia experiència ens avala en aquest tipus d’aplicacions. Però, què és exactament el que oferim en Ascensores Ruiz:

Solucions a mida

En la nostra companyia sabem que no existeixen les necessitats estandarditzades, sinó necessitats específiques per a cada client, especialment en la rehabilitació de vivendes antigues. Per això, des de fa més de cent anys ens hem especialitzat en aportar solucions personalitzades. Fabriquem i dissenyem les nostres pròpies cabines basant-nos en les exigències de cada client.

Innovació i qualitat

Les nostres solucions són innovadores perquè apliquem les últimes tecnologies en tots els processos de disseny i de fabricació. Incorporem en els processos de producció, d’instal·lació i de manteniment d’ascensors la garantia de qualitat ISO 90001 certificada per TÜV, una prestigiosa empresa alemanya de certificacions.

Servei complet

Sovint, el fet de desenvolupar un projecte d’instal·lació d’un ascensor comporta certes incomoditats per a l’usuari. Amb Ascensores Ruiz no s’haurà de preocupar per res perquè nosaltres ens n’encarreguem de tot: tràmits administratius, possibles subvencions, etc. El nostre estudi d’arquitectura desenvoluparà el projecte d’obra i se’n farà càrrec de la legalització i del desenvolupament, aportant els professionals necessaris (obra, electricitat, serralleria, etc.) i contractant empreses de total confiança que compleixen amb la normativa vigent.

Eficiència energètica

En la instal·lació d’un nou elevador tot és important, i el consum n’és un exemple. En Ascensores Ruiz podem, en funció de les necessitats, incorporar motors de baix consum, il·luminació intel·ligent i il·luminació mitjançant leds. Consulte les nostres solucions d’estalvi energètic. Es veurà beneficiat.