salvaescaleras

Salvaescales

Igual que els ascensors domèstics i unifamiliars, els salvaescales estan especialment dissenyats per a salvar barreres arquitectòniques, atenent així a les necessitats que qualsevol persona amb dificultats en la mobilitat puga tindre a l’hora de pujar i de baixar les escales de la seua llar.

Per una banda, la instal·lació de salvaescales es pot dur a terme en qualsevol tipus d’escala. Per una altra banda, i aquest és un altre dels grans avantatges d’aquests dispositius, la instal·lació dels salvaescales és tan senzilla que, normalment, no requereix cap obra.

Per tal d’adaptar-nos millor a les necessitats de tots els nostres clients, en Ascensores Ruiz disposem d’una gran varietat de salvaescales a València: plataformes salvaescales, cadires pujaescales, plataformes salvaescales verticals, etc.

Tots els aparells disposen de tot tipus de dispositius de seguretat: baranes, pestells, cinturons i vores de seguretat, superfície antilliscant (ideal per a cadires de rodes), finals de recorregut regulables, etc. A més, són silenciosos, còmodes i suporten grans càrregues.

Finalment, des d’Ascensores Ruiz només ens falta dir que, encara que fins ara només hem parlat de l’ús dels salvaescales en l’entorn domèstic, també hem instal·lat aquests aparells en altres edificis aliens a la llar: comunitats de propietaris, vivendes unifamiliars, biblioteques, museus, centres comercials, etc. Tot açò independentment que la instal·lació es realitze en l’interior o en l’exterior dels edificis.