La mejor calidad es Ascensores Ruiz

main

CERTIFICATS DE QUALITAT

En Ascensores Ruiz obtinguérem la primera certificació de qualitat dels nostres programes de disseny, de fabricació, d’instal·lació i d’activitats de manteniment d’aparells elevadors l’any 1998. Orgullosos com encara estem, vérem i seguim veient dia a dia com la fidelitat a la filosofia de treball que el nostre fundador inicià ja fa més de cent anys dóna fruits. I és que per a nosaltres no hi ha res més important que la satisfacció dels nostres clients.

Per això, el fet de rebre tots aquests certificats anys i anys, així com també el fet de confirmar l’aprovació dels nostres clients, ens enorgulleix enormement, doncs són senyals clars que anem per bon camí, que després de tant de temps la qualitat segueix sent el més important dels nostres ascensors.

Però no ens relaxem. Un any darrere d’un altre, un dia darrere d’un altre, intentem superar-nos amb l’objectiu d’aconseguir encara més millores: noves tecnologies, nous serveis, dissenys més innovadors, opcions més personalitzades, professionals encara més qualificats i formats, etc. Tot açò per tal d’aconseguir el que és, sense dubte, el primer dels nostres objectius: assolir la satisfacció dels nostres clients i vetllar per la seua seguretat, aconseguir cobrir totes les seues necessitats, siguen les que siguen.

I un any darrere d’un altre, un dia darrere d’un altre, ho hem aconseguit. En són una prova les certificacions de qualitat constants, resultat de l’esforç de la nostra empresa per oferir una imatge, uns serveis i uns processos de la qualitat més alta, que evolucionen en mans dels nostres experts per tal d’assolir una millora contínua i una optimització total dels nostres ascensors.

És vital per a nosaltres destacar que aquestes certificacions ens arriben de la mà d’una de les empreses alemanyes de certificacions més prestigioses de tot el món. Parlem de TÜV Rheinland, que des dels seus orígens l’any 1872 ha vetllat per garantir el disseny i la fabricació de productes segurs i compromesos amb el medi ambient.

És de la mà d’aquest grup alemany que la nostra empresa compta amb la garantia de qualitat ISO 9001, una norma que garanteix que tots els nostres ascensors, així com també el disseny, la fabricació, el muntatge i la seua revisió periòdica, estan dins dels estàndards acceptats a nivell internacional. Però també és amb TÜV Rheinland que gaudim de la garantia de tindre els ascensors més segurs i amb els millors resultats del mercat a València.

Les garanties que acompanyen tots els nostres productes, així com també el servei d’atenció al client i d’emergències les 24 hores que oferim els 365 dies de l’any, fan que la confiança que els nostres clients dipositen en nosaltres siga encara més gran i tinga més motius.

I és que amb Ascensores Ruiz no només tindrà els millors experts treballant per tal de donar-li els elevadors més segurs i adaptats a les seues necessitats. També podrà comptar amb el compromís, l’experiència i l’atenció d’una empresa líder en el sector amb més de 100 anys de recorregut.